Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-CronoTwin-DL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-CronoTwin-DL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kosto të ulëta të jetëgjatësisë falë efektivitet të optimizuar
 • Përdoret në mënyrë fleksibël në sistemet e ajrit të kondicionuar dhe të ftohjes me avantazhe zbatimi falë shkarkimit të kondensatit nëpërmjet dizajnit të optimizuar të lanternit (i patentuar)
 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Funksioni kryesor/rezervë ose funksionimi gjatë pikut të ngarkesës (nëpërmjet një pajisjeje të jashtme shtesë)
Përshkrimi i serive
CronoTwin-DL

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

DL 40/160-4/2

DL

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Me pompë dyshe të presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Valvul drejtimi
 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 278
320 … 820 mm
[278]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
CronoTwin-DL 100/220-5,5/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
5,5 kW
347,4 kg
2120975
5
C
CronoTwin-DL 100/220-5,5/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
5,5 kW
347,4 kg
2171384
5
C
CronoTwin-DL 100/250-5,5/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
5,5 kW
372,2 kg
2120976
5
D
CronoTwin-DL 100/250-5,5/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
5,5 kW
372,2 kg
2171385
5
D
CronoTwin-DL 100/250-7,5/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
7,5 kW
394,7 kg
2120977
5
D
CronoTwin-DL 100/250-7,5/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
7,5 kW
394,7 kg
2161270
5
D
CronoTwin-DL 100/260-11/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
11 kW
448,1 kg
2120978
6
D
CronoTwin-DL 100/260-11/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
11 kW
448,1 kg
2171386
6
D
CronoTwin-DL 100/270-11/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
11 kW
448,1 kg
2120979
6
D
CronoTwin-DL 100/270-11/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
11 kW
448,1 kg
2171387
6
D
CronoTwin-DL 125/190-4/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
620 mm
4 kW
292,8 kg
2120980
5
C
CronoTwin-DL 125/190-4/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
620 mm
4 kW
292,8 kg
2171388
5
C
CronoTwin-DL 125/210-5,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
620 mm
5,5 kW
368 kg
2120981
5
C
CronoTwin-DL 125/210-5,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
620 mm
5,5 kW
368 kg
2171389
5
C
CronoTwin-DL 125/220-5,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
620 mm
5,5 kW
368 kg
2120982
5
C
CronoTwin-DL 125/220-5,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
620 mm
5,5 kW
368 kg
2166976
5
C
CronoTwin-DL 125/220-7,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
620 mm
7,5 kW
388 kg
2120983
5
C
CronoTwin-DL 125/220-7,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
620 mm
7,5 kW
388 kg
2171390
5
C
CronoTwin-DL 125/250-11/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
620 mm
11 kW
493,6 kg
2120984
6
D
CronoTwin-DL 125/250-11/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
620 mm
11 kW
493,6 kg
2171391
6
D
CronoTwin-DL 125/270-11/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
620 mm
11 kW
493,6 kg
2120985
6
D
CronoTwin-DL 125/270-11/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
620 mm
11 kW
493,6 kg
2171392
6
D
CronoTwin-DL 125/270-15/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
620 mm
15 kW
537,6 kg
2120986
6
D
CronoTwin-DL 125/270-15/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
620 mm
15 kW
537,6 kg
2171393
6
D
CronoTwin-DL 125/300-18,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
700 mm
18,5 kW
647,3 kg
2120987
7
E
CronoTwin-DL 125/300-18,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
700 mm
18,5 kW
647,3 kg
2171394
7
E
CronoTwin-DL 125/320-18,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
700 mm
18,5 kW
647,3 kg
2120988
7
E
CronoTwin-DL 125/320-18,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
700 mm
18,5 kW
647,3 kg
2171395
7
E
CronoTwin-DL 125/320-22/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
700 mm
22 kW
749,3 kg
2120989
7
E
CronoTwin-DL 125/320-22/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
700 mm
22 kW
749,3 kg
2171396
7
E
CronoTwin-DL 125/340-30/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
700 mm
30 kW
875,6 kg
2120990
7
E
CronoTwin-DL 125/340-30/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
700 mm
30 kW
875,6 kg
2171397
7
E
CronoTwin-DL 150/190-5,5/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
700 mm
5,5 kW
443,9 kg
2120991
5
C
CronoTwin-DL 150/190-5,5/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
5,5 kW
443,9 kg
2171398
5
C
CronoTwin-DL 150/200-7,5/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
700 mm
7,5 kW
463,9 kg
2120992
5
C
CronoTwin-DL 150/200-7,5/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
7,5 kW
463,9 kg
2171399
5
C
CronoTwin-DL 150/220-11/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
700 mm
11 kW
515,3 kg
2120993
6
C
CronoTwin-DL 150/220-11/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
11 kW
515,3 kg
2171400
6
C
CronoTwin-DL 150/250-15/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
700 mm
15 kW
635 kg
2120994
7
D
CronoTwin-DL 150/250-15/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
15 kW
635 kg
2171401
7
D
CronoTwin-DL 150/260-15/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
700 mm
15 kW
648,4 kg
2120995
7
D
CronoTwin-DL 150/260-15/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
15 kW
648,4 kg
2171402
7
D
CronoTwin-DL 150/260-18,5/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
700 mm
18,5 kW
706 kg
2120996
7
D
CronoTwin-DL 150/260-18,5/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
18,5 kW
706 kg
2171403
7
D
CronoTwin-DL 150/270-18,5/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
700 mm
18,5 kW
709,2 kg
2120997
7
D
CronoTwin-DL 150/270-18,5/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
18,5 kW
709,2 kg
2171404
7
D
CronoTwin-DL 150/270-22/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
700 mm
22 kW
808,2 kg
2120998
7
D
CronoTwin-DL 150/270-22/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
22 kW
808,2 kg
2171405
7
D
CronoTwin-DL 150/305-30/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
770 mm
30 kW
994,5 kg
2151765
7
E
CronoTwin-DL 150/305-30/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
770 mm
30 kW
994,5 kg
2171406
7
E