Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-CronoTwin-DL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-CronoTwin-DL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kosto të ulëta të jetëgjatësisë falë efektivitet të optimizuar
 • Përdoret në mënyrë fleksibël në sistemet e ajrit të kondicionuar dhe të ftohjes me avantazhe zbatimi falë shkarkimit të kondensatit nëpërmjet dizajnit të optimizuar të lanternit (i patentuar)
 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Funksioni kryesor/rezervë ose funksionimi gjatë pikut të ngarkesës (nëpërmjet një pajisjeje të jashtme shtesë)
Përshkrimi i serive
CronoTwin-DL

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

DL 40/160-4/2

DL

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Me pompë dyshe të presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Valvul drejtimi
 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 278
320 … 820 mm
[278]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
CronoTwin-DL 150/325-30/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
770 mm
30 kW
994,5 kg
2151764
7
E
CronoTwin-DL 150/325-30/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
770 mm
30 kW
994,5 kg
2171407
7
E
CronoTwin-DL 150/325-37/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
770 mm
37 kW
1078 kg
2151763
8
E
CronoTwin-DL 150/325-37/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
770 mm
37 kW
1078 kg
2171408
8
E
CronoTwin-DL 150/335-37/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
770 mm
37 kW
1078 kg
2151762
8
E
CronoTwin-DL 150/335-37/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
770 mm
37 kW
1078 kg
2171409
8
E
CronoTwin-DL 150/335-45/4
4
IE3
DN 150
AQ1EGG
770 mm
45 kW
1148 kg
2151761
8
E
CronoTwin-DL 150/335-45/4-S1
4
IE3
DN 150
Q1Q1X4GG
770 mm
45 kW
1148 kg
2171410
8
E
CronoTwin-DL 200/240-15/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
800 mm
15 kW
782,5 kg
2121003
7
D
CronoTwin-DL 200/240-15/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
800 mm
15 kW
782,5 kg
2171411
7
D
CronoTwin-DL 200/250-18,5/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
800 mm
18,5 kW
843,3 kg
2121004
7
D
CronoTwin-DL 200/250-18,5/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
800 mm
18,5 kW
843,3 kg
2171412
7
D
CronoTwin-DL 200/260-22/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
800 mm
22 kW
945,3 kg
2121005
7
D
CronoTwin-DL 200/260-22/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
800 mm
22 kW
945,3 kg
2157278
7
D
CronoTwin-DL 200/270-30/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
800 mm
30 kW
1070,2 kg
2121006
7
D
CronoTwin-DL 200/270-30/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
800 mm
30 kW
1070,2 kg
2171413
7
D
CronoTwin-DL 200/300-37/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
820 mm
37 kW
1197,1 kg
2142056
8
E
CronoTwin-DL 200/300-37/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
820 mm
37 kW
1197,1 kg
2171414
8
E
CronoTwin-DL 200/315-37/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
820 mm
37 kW
1197,1 kg
2142057
8
E
CronoTwin-DL 200/315-37/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
820 mm
37 kW
1197,1 kg
2171415
8
E
CronoTwin-DL 200/335-37/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
820 mm
37 kW
1197,1 kg
2142058
8
E
CronoTwin-DL 200/335-37/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
820 mm
37 kW
1197,1 kg
2171416
8
E
CronoTwin-DL 200/335-45/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
820 mm
45 kW
1267,1 kg
2142059
8
E
CronoTwin-DL 200/335-45/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
820 mm
45 kW
1267,1 kg
2171417
8
E
CronoTwin-DL 200/345-45/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
820 mm
45 kW
1267,1 kg
2142060
8
E
CronoTwin-DL 200/345-45/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
820 mm
45 kW
1267,1 kg
2171418
8
E
CronoTwin-DL 200/345-55/4
4
IE3
DN 200
AQ1EGG
820 mm
55 kW
1780,6 kg
2142061
8
E
CronoTwin-DL 200/345-55/4-S1
4
IE3
DN 200
Q1Q1X4GG
820 mm
55 kW
1780,6 kg
2171419
8
E