Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Wilo-Services

Konsulencë, planifikim, trajnim – paketa pa probleme për ditën tuaj të punës

Me Wilo si partner mund të besoni që të zgjidhni jo vetëm zgjidhje produkti me cilësi të lartë, por edhe të përfitoni shërbime të menduara mirë nga një paketë gjithëpërfshirëse pa probleme. Kjo do të thotë se ne ju mbështesim në mënyrë të besueshme në të gjitha fazat e projektit: që nga planifikimi dhe konfigurim deri te vënia në punë dhe mirëmbajtja. Në seminaret tona ju informojmë rreth teknologjive dhe tendencave më të reja. Dhe, kur bëhet fjalë për kushte tërheqëse për projektin tuaj, atëherë ne kemi edhe ofertën e duhur për ju.

Shkurt: Wilo është gjithmonë në anën tuaj. Personalisht dhe në vend. Me shërbime lokale në mbi 60 shtete dhe me më shumë se 2,500 teknikë Wilo në të gjithë botën.


Mirëmbajtja

Faleminderit!
Kërkesa juaj erdhi.