Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Atmos GIGA-B | Wilo

Wilo-Atmos GIGA-B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Avantazhet tuaja
Wilo-Atmos GIGA B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Wilo-Atmos GIGA është një pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok që është i përshtatshëm për transportin e ujit në një numër të madh llojesh të ndërtesave. Pompa dallohet nga kostot e ulëta të kohëzgjatjes së punës falë efektivitetit hidraulik dhe garanton një kohëzgjatje të madhe nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike të qëndrueshme ndaj korrozionit të të gjithë komponentëve të gizës. Një shumëllojshmëri e madhe e variacioneve të komponentëve dhe diapazonit të gjerë të temperaturës nga -20 °C deri në +140 °C e bën atë të gjithanshme për përdorime nga më të ndryshmet.

Instalimi dhe mirëmbajtja janë miqësorë ndaj klientit për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe dizajnit «Back-Pull-out» me komplet opsional permistopi te llojet e mëdha të pompave (duke filluar nga 37 kW/4pol). Për shkak të përmasave kryesore sipas EN 733 ajo është e pajtueshme me shumë pompa ekzistuese monobllok. Me lançimin e Atmos GIGA-B, Wilo disponon një seri pompash me rotor të thatë në versionin më të fundit të teknologjisë.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Me kursim të energjisë falë sistemit hidraulik modern të pompës dhe përdorimit të motorëve IE3
 • E përdorshme në zbatime të ndryshme në rang global, falë materialeve të ndryshme të helikave, opsioneve të shumta të motorëve si dhe bllokuesve mekanikë të ndryshëm
 • Instalim i thjeshtë për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe blloqeve opsionale mbështetëse
 • Mirëmbajtje e thjeshtë dhe konstruksion i lehtë për përdorim me dizajn opsional „Back-Pull-Out“ dhe komplet permistopi në llojet e pompave të mëdha
 • Veshja mbrojtëse kataforetike e të gjitha përbërësve të derdhur siguron qëndrueshmëri kundër korrozionit të lartë dhe jetëgjatësi
 • I përshtatshëm për përdoruesin falë fuqive dhe përmasave kryesore sipas EN 733 (DIN për portat standarde)
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos GIGA-B 2pl

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me flanxhë

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

B 40/160-7,5/2

B

Pompë monobllok

40

Diametri nominal DN i lidhjes së presionit (daljes së presionit)

160

diametri nominal i helikës

7,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 150
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar (25 bar opsionale, me kërkesë)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250; opsionale: Gizë sferoidale EN-GJS-400-18-LT (në varësi të llojit)
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10 Inoks 1.4408
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë me konstruksion monobllok me porta thithëse aksiale dhe dalje presioni të renditura në mënyrë radiale me

 • Bllokuesi mekanik
 • Lidhje me flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Trupi i pompës me këmbët
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 738
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Atmos GIGA-B 125/250-18,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
18,5 kW
328 kg
2214132
13
Atmos GIGA-B 125/250-18,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
18,5 kW
328 kg
2217159
13
Atmos GIGA-B 125/250-22/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
22 kW
351 kg
2213948
13
Atmos GIGA-B 125/250-22/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
22 kW
351 kg
2217158
13
Atmos GIGA-B 125/250-132/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
132 kW
1212 kg
2214154
14
Atmos GIGA-B 125/250-132/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
132 kW
1212 kg
2216797
14
Atmos GIGA-B 125/250-160/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
160 kW
1233 kg
2160701
14
Atmos GIGA-B 125/250-160/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
160 kW
1233 kg
2216796
14
Atmos GIGA-B 125/272-15/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
15 kW
314 kg
2214127
14
Atmos GIGA-B 125/272-15/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
15 kW
314 kg
2216719
14
Atmos GIGA-B 125/272-18,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
18,5 kW
375 kg
2160681
14
Atmos GIGA-B 125/272-18,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
18,5 kW
375 kg
2216718
14
Atmos GIGA-B 125/285-18,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
18,5 kW
375 kg
2214128
14
Atmos GIGA-B 125/285-18,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
18,5 kW
375 kg
2216717
14
Atmos GIGA-B 125/285-22/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
22 kW
398 kg
2160680
14
Atmos GIGA-B 125/285-22/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
22 kW
398 kg
2216716
14
Atmos GIGA-B 125/295-30/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
30 kW
457 kg
2160679
14
Atmos GIGA-B 125/295-30/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
30 kW
457 kg
2216715
14
Atmos GIGA-B 125/305-30/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
30 kW
457 kg
2214159
14
Atmos GIGA-B 125/305-30/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
30 kW
457 kg
2216760
14
Atmos GIGA-B 125/305-37/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
37 kW
561 kg
9135340
14
Atmos GIGA-B 125/305-37/4-P6
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
37 kW
598 kg
2160678
15
Atmos GIGA-B 125/305-37/4-P6-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
37 kW
598 kg
2216714
15
Atmos GIGA-B 125/305-37/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
37 kW
561 kg
2216759
14
Atmos GIGA-B 125/315-37/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
37 kW
561 kg
2214158
14
Atmos GIGA-B 125/315-37/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
37 kW
561 kg
2216758
14
Atmos GIGA-B 125/315-45/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
45 kW
542 kg
9135339
14
Atmos GIGA-B 125/315-45/4-P6
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
45 kW
579 kg
2160677
15
Atmos GIGA-B 125/315-45/4-P6-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
45 kW
579 kg
2216713
15
Atmos GIGA-B 125/315-45/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
45 kW
542 kg
2216757
14
Atmos GIGA-B 125/360-37/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
37 kW
622 kg
9135345
14
Atmos GIGA-B 125/360-37/4-P6
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
37 kW
665 kg
2160687
15
Atmos GIGA-B 125/360-37/4-P6-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
37 kW
665 kg
2216724
15
Atmos GIGA-B 125/360-37/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
37 kW
622 kg
2216768
14
Atmos GIGA-B 125/370-37/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
37 kW
622 kg
2214162
14
Atmos GIGA-B 125/370-37/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
37 kW
622 kg
2216767
14
Atmos GIGA-B 125/370-45/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
45 kW
617 kg
9135343
14
Atmos GIGA-B 125/370-45/4-P6
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
45 kW
646 kg
2160686
15
Atmos GIGA-B 125/370-45/4-P6-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
45 kW
646 kg
2216723
15
Atmos GIGA-B 125/370-45/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
45 kW
617 kg
2216766
14
Atmos GIGA-B 125/380-45/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
45 kW
603 kg
2214161
14
Atmos GIGA-B 125/380-45/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
45 kW
603 kg
2216765
14
Atmos GIGA-B 125/380-55/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
55 kW
786 kg
9135341
14
Atmos GIGA-B 125/380-55/4-P6
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
55 kW
821 kg
2160685
15
Atmos GIGA-B 125/380-55/4-P6-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
55 kW
821 kg
2216722
15
Atmos GIGA-B 125/380-55/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
55 kW
786 kg
2216764
14
Atmos GIGA-B 125/390-75/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
75 kW
816 kg
9135344
14
Atmos GIGA-B 125/390-75/4-P6
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
75 kW
852 kg
2160684
15
Atmos GIGA-B 125/390-75/4-P6-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
75 kW
852 kg
2216721
15
Atmos GIGA-B 125/390-75/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
75 kW
816 kg
2216763
14