Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Atmos GIGA-B | Wilo

Wilo-Atmos GIGA-B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Avantazhet tuaja
Wilo-Atmos GIGA B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Wilo-Atmos GIGA është një pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok që është i përshtatshëm për transportin e ujit në një numër të madh llojesh të ndërtesave. Pompa dallohet nga kostot e ulëta të kohëzgjatjes së punës falë efektivitetit hidraulik dhe garanton një kohëzgjatje të madhe nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike të qëndrueshme ndaj korrozionit të të gjithë komponentëve të gizës. Një shumëllojshmëri e madhe e variacioneve të komponentëve dhe diapazonit të gjerë të temperaturës nga -20 °C deri në +140 °C e bën atë të gjithanshme për përdorime nga më të ndryshmet.

Instalimi dhe mirëmbajtja janë miqësorë ndaj klientit për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe dizajnit «Back-Pull-out» me komplet opsional permistopi te llojet e mëdha të pompave (duke filluar nga 37 kW/4pol). Për shkak të përmasave kryesore sipas EN 733 ajo është e pajtueshme me shumë pompa ekzistuese monobllok. Me lançimin e Atmos GIGA-B, Wilo disponon një seri pompash me rotor të thatë në versionin më të fundit të teknologjisë.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Me kursim të energjisë falë sistemit hidraulik modern të pompës dhe përdorimit të motorëve IE3
 • E përdorshme në zbatime të ndryshme në rang global, falë materialeve të ndryshme të helikave, opsioneve të shumta të motorëve si dhe bllokuesve mekanikë të ndryshëm
 • Instalim i thjeshtë për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe blloqeve opsionale mbështetëse
 • Mirëmbajtje e thjeshtë dhe konstruksion i lehtë për përdorim me dizajn opsional „Back-Pull-Out“ dhe komplet permistopi në llojet e pompave të mëdha
 • Veshja mbrojtëse kataforetike e të gjitha përbërësve të derdhur siguron qëndrueshmëri kundër korrozionit të lartë dhe jetëgjatësi
 • I përshtatshëm për përdoruesin falë fuqive dhe përmasave kryesore sipas EN 733 (DIN për portat standarde)
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos GIGA-B 2pl

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me flanxhë

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

B 40/160-7,5/2

B

Pompë monobllok

40

Diametri nominal DN i lidhjes së presionit (daljes së presionit)

160

diametri nominal i helikës

7,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 150
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar (25 bar opsionale, me kërkesë)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250; opsionale: Gizë sferoidale EN-GJS-400-18-LT (në varësi të llojit)
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10 Inoks 1.4408
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë me konstruksion monobllok me porta thithëse aksiale dhe dalje presioni të renditura në mënyrë radiale me

 • Bllokuesi mekanik
 • Lidhje me flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Trupi i pompës me këmbët
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 738
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Atmos GIGA-B 40/95-0,25/4
4
IE2
DN 40
AQ1EGG
0,25 kW
40 kg
9126714
12
Atmos GIGA-B 40/95-0,25/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
0,25 kW
40 kg
2216708
12
Atmos GIGA-B 40/95-2,2/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
2,2 kW
61 kg
2213841
12
Atmos GIGA-B 40/95-2,2/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
2,2 kW
61 kg
2217032
12
Atmos GIGA-B 40/105-0,37/4
4
IE2
DN 40
AQ1EGG
0,37 kW
40 kg
9126713
12
Atmos GIGA-B 40/105-0,37/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
0,37 kW
40 kg
2216707
12
Atmos GIGA-B 40/105-3/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
3 kW
67 kg
2213840
12
Atmos GIGA-B 40/105-3/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
3 kW
67 kg
2217031
12
Atmos GIGA-B 40/115-0,55/4
4
IE2
DN 40
AQ1EGG
0,55 kW
46 kg
9126712
12
Atmos GIGA-B 40/115-0,55/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
0,55 kW
46 kg
2216706
12
Atmos GIGA-B 40/115-4/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
4 kW
74 kg
2213839
12
Atmos GIGA-B 40/115-4/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
4 kW
74 kg
2217030
12
Atmos GIGA-B 40/125-0,75/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
0,75 kW
49 kg
9126711
12
Atmos GIGA-B 40/125-0,75/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
0,75 kW
49 kg
2216705
12
Atmos GIGA-B 40/125-4/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
4 kW
74 kg
2214124
12
Atmos GIGA-B 40/125-4/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
4 kW
74 kg
2217029
12
Atmos GIGA-B 40/125-5,5/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
5,5 kW
127 kg
2213838
12
Atmos GIGA-B 40/125-5,5/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
5,5 kW
127 kg
2217028
12
Atmos GIGA-B 40/130-4/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
4 kW
79 kg
2213845
12
Atmos GIGA-B 40/130-4/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
4 kW
79 kg
2217037
12
Atmos GIGA-B 40/140-0,55/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
0,55 kW
50 kg
2213848
12
Atmos GIGA-B 40/140-0,55/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
0,55 kW
50 kg
2217040
12
Atmos GIGA-B 40/140-5,5/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
5,5 kW
130 kg
2213844
12
Atmos GIGA-B 40/140-5,5/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
5,5 kW
130 kg
2217036
12
Atmos GIGA-B 40/150-0,75/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
0,75 kW
53 kg
2213847
12
Atmos GIGA-B 40/150-0,75/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
0,75 kW
53 kg
2217039
12
Atmos GIGA-B 40/150-7,5/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
7,5 kW
133 kg
2213843
12
Atmos GIGA-B 40/150-7,5/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
7,5 kW
133 kg
2217035
12
Atmos GIGA-B 40/160-1,1/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
1,1 kW
63 kg
2213846
12
Atmos GIGA-B 40/160-1,1/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
1,1 kW
63 kg
2217038
12
Atmos GIGA-B 40/160-7,5/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
7,5 kW
133 kg
2214139
12
Atmos GIGA-B 40/160-7,5/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
7,5 kW
133 kg
2217034
12
Atmos GIGA-B 40/160-11/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
11 kW
171 kg
2213842
12
Atmos GIGA-B 40/160-11/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
11 kW
171 kg
2217033
12
Atmos GIGA-B 40/180-1,1/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
1,1 kW
72 kg
2213854
12
Atmos GIGA-B 40/180-1,1/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
1,1 kW
72 kg
2217047
12
Atmos GIGA-B 40/190-1,5/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
1,5 kW
74 kg
2213853
12
Atmos GIGA-B 40/190-1,5/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
1,5 kW
74 kg
2217046
12
Atmos GIGA-B 40/190-11/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
11 kW
180 kg
2213851
12
Atmos GIGA-B 40/190-11/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
11 kW
180 kg
2217043
12
Atmos GIGA-B 40/200-1,5/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
1,5 kW
74 kg
2214141
12
Atmos GIGA-B 40/200-1,5/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
1,5 kW
74 kg
2217045
12
Atmos GIGA-B 40/200-2,2/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
2,2 kW
82 kg
2213852
12
Atmos GIGA-B 40/200-2,2/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
2,2 kW
82 kg
2217044
12
Atmos GIGA-B 40/200-11/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
11 kW
180 kg
2214142
12
Atmos GIGA-B 40/200-11/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
11 kW
180 kg
2217042
12
Atmos GIGA-B 40/200-15/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
15 kW
199 kg
2213850
12
Atmos GIGA-B 40/200-15/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
15 kW
199 kg
2217041
12
Atmos GIGA-B 40/220-15/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
15 kW
211 kg
2213858
12
Atmos GIGA-B 40/220-15/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
15 kW
211 kg
2217053
12