Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Atmos GIGA-B | Wilo

Wilo-Atmos GIGA-B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Avantazhet tuaja
Wilo-Atmos GIGA B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Wilo-Atmos GIGA është një pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok që është i përshtatshëm për transportin e ujit në një numër të madh llojesh të ndërtesave. Pompa dallohet nga kostot e ulëta të kohëzgjatjes së punës falë efektivitetit hidraulik dhe garanton një kohëzgjatje të madhe nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike të qëndrueshme ndaj korrozionit të të gjithë komponentëve të gizës. Një shumëllojshmëri e madhe e variacioneve të komponentëve dhe diapazonit të gjerë të temperaturës nga -20 °C deri në +140 °C e bën atë të gjithanshme për përdorime nga më të ndryshmet.

Instalimi dhe mirëmbajtja janë miqësorë ndaj klientit për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe dizajnit «Back-Pull-out» me komplet opsional permistopi te llojet e mëdha të pompave (duke filluar nga 37 kW/4pol). Për shkak të përmasave kryesore sipas EN 733 ajo është e pajtueshme me shumë pompa ekzistuese monobllok. Me lançimin e Atmos GIGA-B, Wilo disponon një seri pompash me rotor të thatë në versionin më të fundit të teknologjisë.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Me kursim të energjisë falë sistemit hidraulik modern të pompës dhe përdorimit të motorëve IE3
 • E përdorshme në zbatime të ndryshme në rang global, falë materialeve të ndryshme të helikave, opsioneve të shumta të motorëve si dhe bllokuesve mekanikë të ndryshëm
 • Instalim i thjeshtë për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe blloqeve opsionale mbështetëse
 • Mirëmbajtje e thjeshtë dhe konstruksion i lehtë për përdorim me dizajn opsional „Back-Pull-Out“ dhe komplet permistopi në llojet e pompave të mëdha
 • Veshja mbrojtëse kataforetike e të gjitha përbërësve të derdhur siguron qëndrueshmëri kundër korrozionit të lartë dhe jetëgjatësi
 • I përshtatshëm për përdoruesin falë fuqive dhe përmasave kryesore sipas EN 733 (DIN për portat standarde)
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos GIGA-B 2pl

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me flanxhë

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

B 40/160-7,5/2

B

Pompë monobllok

40

Diametri nominal DN i lidhjes së presionit (daljes së presionit)

160

diametri nominal i helikës

7,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 150
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar (25 bar opsionale, me kërkesë)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250; opsionale: Gizë sferoidale EN-GJS-400-18-LT (në varësi të llojit)
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10 Inoks 1.4408
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë me konstruksion monobllok me porta thithëse aksiale dhe dalje presioni të renditura në mënyrë radiale me

 • Bllokuesi mekanik
 • Lidhje me flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Trupi i pompës me këmbët
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 738
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Atmos GIGA-B 50/285-37/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
37 kW
437 kg
9140225
13
Atmos GIGA-B 50/285-37/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
37 kW
437 kg
2216924
13
Atmos GIGA-B 50/295-5,5/4
4
IE3
DN 50
AQ1EGG
5,5 kW
217 kg
9140219
13
Atmos GIGA-B 50/295-5,5/4-S1
4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
5,5 kW
217 kg
2216918
13
Atmos GIGA-B 50/295-37/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
37 kW
437 kg
2214200
13
Atmos GIGA-B 50/295-37/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
37 kW
437 kg
2216923
13
Atmos GIGA-B 50/295-45/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
45 kW
478 kg
9140224
13
Atmos GIGA-B 50/295-45/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
45 kW
478 kg
2216922
13
Atmos GIGA-B 50/305-7,5/4
4
IE3
DN 50
AQ1EGG
7,5 kW
223 kg
9140217
13
Atmos GIGA-B 50/305-7,5/4-S1
4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
7,5 kW
223 kg
2216917
13
Atmos GIGA-B 50/305-45/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
45 kW
478 kg
2214199
13
Atmos GIGA-B 50/305-45/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
45 kW
478 kg
2216921
13
Atmos GIGA-B 50/305-55/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
55 kW
530 kg
9140223
13
Atmos GIGA-B 50/305-55/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
55 kW
530 kg
2216920
13
Atmos GIGA-B 50/315-11/4
4
IE3
DN 50
AQ1EGG
11 kW
243 kg
9140216
13
Atmos GIGA-B 50/315-11/4-S1
4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
11 kW
243 kg
2216916
13
Atmos GIGA-B 50/315-75/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
75 kW
691 kg
9140222
13
Atmos GIGA-B 50/315-75/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
75 kW
691 kg
2216919
13
Atmos GIGA-B 65/95-4/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
4 kW
80 kg
2213888
12
Atmos GIGA-B 65/95-4/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
4 kW
80 kg
2217089
12
Atmos GIGA-B 65/105-0,55/4
4
IE2
DN 65
AQ1EGG
0,55 kW
53 kg
9132649
12
Atmos GIGA-B 65/105-0,55/4-S1
4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
0,55 kW
53 kg
2216745
12
Atmos GIGA-B 65/105-5,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
5,5 kW
134 kg
2213887
12
Atmos GIGA-B 65/105-5,5/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
5,5 kW
134 kg
2217088
12
Atmos GIGA-B 65/115-0,75/4
4
IE3
DN 65
AQ1EGG
0,75 kW
56 kg
9132648
12
Atmos GIGA-B 65/115-0,75/4-S1
4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
0,75 kW
56 kg
2216744
12
Atmos GIGA-B 65/115-7,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
7,5 kW
137 kg
2213886
12
Atmos GIGA-B 65/115-7,5/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
7,5 kW
137 kg
2217087
12
Atmos GIGA-B 65/125-1,1/4
4
IE3
DN 65
AQ1EGG
1,1 kW
64 kg
9132647
12
Atmos GIGA-B 65/125-1,1/4-S1
4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
1,1 kW
64 kg
2216743
12
Atmos GIGA-B 65/125-11/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
11 kW
173 kg
2213885
12
Atmos GIGA-B 65/125-11/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
11 kW
173 kg
2217086
12
Atmos GIGA-B 65/140-1,1/4
4
IE3
DN 65
AQ1EGG
1,1 kW
70 kg
2213890
12
Atmos GIGA-B 65/140-1,1/4-S1
4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
1,1 kW
70 kg
2217091
12
Atmos GIGA-B 65/140-11/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
11 kW
177 kg
2213894
12
Atmos GIGA-B 65/140-11/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
11 kW
177 kg
2217096
12
Atmos GIGA-B 65/150-1,5/4
4
IE3
DN 65
AQ1EGG
1,5 kW
72 kg
2213891
12
Atmos GIGA-B 65/150-1,5/4-S1
4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
1,5 kW
72 kg
2217092
12
Atmos GIGA-B 65/150-15/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
15 kW
196 kg
2213893
12
Atmos GIGA-B 65/150-15/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
15 kW
196 kg
2217095
12
Atmos GIGA-B 65/160-2,2/4
4
IE3
DN 65
AQ1EGG
2,2 kW
82 kg
2213889
12
Atmos GIGA-B 65/160-2,2/4-S1
4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
2,2 kW
82 kg
2217090
12
Atmos GIGA-B 65/160-15/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
15 kW
196 kg
2214134
12
Atmos GIGA-B 65/160-15/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
15 kW
196 kg
2217094
12
Atmos GIGA-B 65/160-18,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
18,5 kW
213 kg
2213892
12
Atmos GIGA-B 65/160-18,5/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
18,5 kW
213 kg
2217093
12
Atmos GIGA-B 65/170-15/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
15 kW
207 kg
2214126
12
Atmos GIGA-B 65/170-15/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
15 kW
207 kg
2217103
12
Atmos GIGA-B 65/170-18,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
18,5 kW
224 kg
2213898
12
Atmos GIGA-B 65/170-18,5/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
18,5 kW
224 kg
2217102
12